WEIMS is voor haar activiteiten voor een groot deel afhankelijk van sponsoren. Wij zoeken voor het Helikon Festival 2015 alsmede voor langere tijd enthousiaste sponsors om de jongeren te ondersteunen bij deze verrijkende ervaring.

Belangrijk: De Stichting Weims is een culturele ANBI. Dit betekent dat een eventuele donatie 125% belastingaftrekbaar is. (Zo is een donatie van 10 euro voor 12,50 van de belasting af te trekken).

Er zijn meerdere mogelijkheden om bij te dragen aan WEIMS:

 • Deelnemers oud en nieuw: wij vragen vriendelijk donaties van deelnemers (zowel oud als nieuw) om ons bij te staan bij Helikon 2015 zodat wij een soortgelijke positieve ervaring kunnen waarborgen als jullie in het verleden ook hebben gehad.
  Aangeraden donatie: 25 euro
  Doneer nu!
 • Sponsor een (of meerdere) maaltijd(en): het is verder mogelijk om ons bij te staan door maaltijden voor de jongeren van Helikon 2015 te sponsoren. Dit hebben de jongeren nodig voor o.a. de busreizen, overdag, en voor lunch tijdens de verschillende excursies.
  Aangeraden donatie: 10 euro per maaltijd per persoon.
  Doneer nu!
 • Sponsor een (of meerdere) drank(en): het is verder mogelijk om ons bij te staan door dranken voor de jongeren van Helikon 2015 te sponsoren. Dit hebben de jongeren nodig voor o.a. de busreizen, of overdag.
  Aangeraden donatie: 5 euro per drankje per persoon.
Doneer nu!
 • Gastouders voor 1 of 2 kinderen voor 4 nachten.
Registreer nu!
 • Sponsor in natura: bovendien waarderen wij ook giften van goederen (denk aan eten, drinken e.d.) voor de jongeren. Aangeraden donatie: geeft wat u kunt missen. Hier hopen wij voornamelijk op reacties van winkeliers, restaurants en marktkraampjes.
Contact ons!
 • Wij zoeken verder ook grotere sponsors voor het Helikon Festival 2015, en ook voor de toekomst om de uitwisselingen blijvend mogelijk te maken. Hier denken wij aan grotere financiële bjdragen van organisaties, cultuurfondsen en dergelijke.
Contact ons!

Met de online betaling module kunt u direct snel en veilig online een sponsor betaling aan ons doen, via creditcard of PayPal.

U kunt natuurlijk ook een overschrijving doen op onze bank rekening t.n.v. Stichting WEIMS.

Onze bankgegevens

BIC nummer: INGBNL2A
IBAN nummer: NL65 INGB 0007231170

Ten name van: Stichting WEIMS

WEIMS sponsors kunnen hier online via credit card of PayPal betalen. Na een keuze te maken hoeveel u wilt betalen zult u naar een samenvatting pagina worden gelinkt. Door op Check out met PayPal te drukken zult u naar de beveiligde site van PayPal worden herleid om uw betaling af te ronden.

Sponsor betalingen

Details...
Sponsor een (of meerdere) drank 5,00 € Select
Sponsor een (of meerdere) maaltijd 10,00 € Select
Deelnemers - oud en nieuw 25,00 € Select